lunes, 1 de junio de 2020

LA RESITÈNCIA - LA RESISTENCIA

La RESISTÈNCIA és la capacitat física bàsica que ens permet suportar a nivell físic i mental un esforç continuat durant un temps sense fatigar-nos. 
La resitència va augmentant progressivament des del naixement i, encara que a l'adolescència es produeix un estancament, és als 30 anys quan gosem de major resistència cardiovascular.

Es pot treballar la resistència mitjançant jocs de persecució, carreres, relleus... però també mitjançant exercici intens amb el nostre cos (HIIT), el ball i les danses o les carreres d'orientació.

La RESISTENCIA es la capacidad física básica que nos permite soportar a nivel físico y mental un esfuerzo continuado durante un tiempo sin fatigarnos.
La resitencia va aumentando progresivamente desde el nacimiento y, aunque en la adolescencia se produce un estancamiento, es a los 30 años cuando gozamos de mayor resistencia cardiovascular.
Se puede trabajar la resitencia mediante juegos de persecución, carreras, relevos... pero también mediante ejercicio intenso con nuestro cuerpo (HIIT), el baile y las danzas o las carreras de orientación.

 

REPTE:
Tombar-se en terra, alçar les cames, fica-se de peu, botar i donar una palmada. 10 vegades. 
Material: El nostre propi cos.

RETO: 
Tumbarse en el suelo, levantar las piernas, ponerse de pie, saltar i dar una palmada. 10 veces. 
Material: Nuestro propio cuerpo.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

FINAL DE PILOTA VALENCIANA (ESCALA I CORDA)

Final de pilota valenciana en la modalitat d'escala i corda. S'enfronten l'equip roig "Almussafes" contra l'equip ...