martes, 26 de mayo de 2020

EL SALT / EL BOT - EL SALTO

El SALT o BOT és un moviment produit per una extensió violenta de una o dues cames en la que la persona que salta s'allunya de la superfície de contacte i passa un temps suspesa en l'aire.
Consta de 4 fases: la fase prèvia (en carrera o en estàtic), la fase d'impuls (amb una cama o amb dos), el vol (el temps que pasamos en l'aire) i la caiguda. 
Els salts ens serveixen per a superar un obstacle o per desplaçar-nos. 
Es poden realitzar diferents activitat amb salts com: botar amb una cama, amb les dues, superar objectes, saltar dins de zones determinades, saltar fins a una altura o des d'una altura, salt de longitut...

El SALTO es un movimiento producido por una extensión violenta de una o dos piernas la que la persona que salta se aleja de la superficie de contacto y pasa un tiempo suspendida en el aire.
Consta de 4 fases: la fase previa (en carrera o en estático), la fase de impulso (con una pierna o con las dos), el vuelo (el tiempo que pasamos en el aire) y la caída.
Los saltos nos sirven para superar un obstáculo o para desplaçarnos.
Podemos realizar diferentes actividades con saltos como: saltar a una pierna, con las dos, saltar objetos, saltar dentro de zonas determinadas, saltar hasta una altura o desde una altura, salto de longitud...


 
REPTE
Donar salts de diferents maneres:
1.Amb els peus junts; 2.A la pata coixa; 3.Salts laterals
Material: 3 rolls de paper higiènic

RETO
Dar saltos de diferentes maneras:
1. Con los pies juntos; 2.A la pata coja; 3.Saltos laterales
Material: 3 rollos de papel higiénico

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FINAL DE PILOTA VALENCIANA (ESCALA I CORDA)

Final de pilota valenciana en la modalitat d'escala i corda. S'enfronten l'equip roig "Almussafes" contra l'equip ...